Kaizerio omletas

8 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, 4 stiklinės miltų, 1/2 l pieno, 4 šaukštai sviesto, 4 arbatiniai šaukšteliai razinų, 1/2 arbatinio šaukštelio cinamono.

Pieną, kiaušinius, cukrų ir miltus gerai išmaišyti. Į keptuvė­je ištirpintą sviestą atsargiai supilti paruoštąją masę. Kai omleto apačia iškepa, įdėti razinas

ir cinamoną. Omletą apversti į kitą pusę ir padalinti į gabaliukus. Tada apkepti taip, kad traškėtų.
Apibarstyti cukraus pudra ir tuojau pat valgyti.

Autorius: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.