750 g šaltos kiaulienos, veršienos ar neriebios jautienos, 3-4 sūdytos morkos, 3-4 rauginti agurkai, 1 galva žiedinio kopūsto, išvirto sultinyje ir užpilto karštu aliejumi, 6 šaukštai bulvių salotų, 6 šaukštai majonezo, pagal skonį marinuotų grybų, citrinų sulčių, juodųjų pipirų ir garstyčių.
Į didelės lėkštės vidurį įdėti l šaukštą majonezo, ant viršaus sudėti virto žiedinio kopūsto gūžes. Mėsą supjaustyti griežinėliais, sudėti aplink kopūstą ir papuošti supjaustytais morkų bei agurkų skrituliukais, bulvių salotomis. Likusį majonezą pagal skonį sumaišyti su citrinų sultimis, pipirais, garstyčiomis, pridėti mažais kubeliais supjaustytus agurkus ir grybus. Padažas patiekiamas atskirai.