Tiuringijos kepsnys puodelyje

800 g neriebios kiaulienos, 200 g jautienos inkstų, l lauro lapelis, juodųjų pipirų, 100 g raudonojo vyno, 1-2 arbatiniai šaukšteliai medaus, 2 šaukštai sviesto, pipirų, druskos.

Mėsą apvirti nedideliame kiekyje vandens, pridėti lauro lapą ir pipirų.

Inkstus išmirkyti ir pašalinti tulžies latakus, inkstus su­dėti prie mėsos ir viską virti, kol išvirs. Po to mėsą atšaldyti ir supjaustyti. Sultinį dar virti su medumi, sviestu, vynu, druska ir pipirais. Tada sudėti mėsą ir leisti pastovėti. Patiekti puodeliuose.

Autorius: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.