1 kg kaulų, 150 g virtos dešros, 50 g rūkytų lašinių, 1 kg bulvių, 100 g morkų, 100 g svogūnų, 1/4 stiklinės grietinės, citrinos rūgšties, pipirų, druskos, prieskonių.
Kaulus sukapoti ir virti 5 val. Likus valandai iki išvirimo, sudėti dalį morkų,
pasūdyti pagal skonį. Gautą sultinį perkošti. Morkas ir svogūnus supjaustyti ir užpilti trupučiu sultinio. Dešrą supjaustyti, apkepinti su rūkytais lašiniais, o pabaigoje užpilti grietine. Sultinį užvirti ir į jį sudėti supjaustytas bulves. Bulvėms pusiau išvirus, sudėti sultinyje išmirkytas daržoves ir apkeptą dešrą. Viską baigti virti. Prieš patiekiant, pagal skonį įdėti citrinos rūgšties, druskos, pipirų ir kitų prieskonių.