600-800 g uodegų, 1 kiaušinis, 1,5 šaukšto sviesto, 200 g morkų, 250 g ropių, 100 g porų, 30-40 g petražolių lapelių, 20 g salierų, 1 šaukštas stipraus vyno, 1 arbatinis šaukštelis krakmolo, druskos, prieskonių.
Uodegas supjaustyti per sąnarius, apšutinti ir nuplauti šaltu vandeniu, apkepinti
svieste (arba taukuose), truputį pridėti smulkiai supjaustytų petražolių, morkų ir porų. Apkepintas uodegas ir daržoves virti ant silpnos ugnies 4 val. Po to viską iškrėsti į kiaurasamtį. Nuo sultinio nugraibyti riebalus, jį nuskaidrinti, perkošti. Supilti užvirtą vyną. Užbarstyti krakmolo ir prieskonių. Mėsą nuimti nuo uodegų, supjaustyti, pridėti virtas supjaustytas morkas bei ropes. Viską užpilti sultiniu ir vėl užvirti. Puošti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais.