Patarimai besirengiantiems įsigyti automobilio draudimą

Šuo metu transporto priemonės draudimo galimybės labai plačios. Ne viena įmonė siūlo KASKO draudimo paslaugas, kurios padės pasirūpinti Jūsų transporto priemone ir iškilus bet kokioms problemoms padengs visas reikalingas išlaidas. Draudimas internetu užsakomas labai greitai ir patogiai. Tiesiog online galite susipažinti su visomis draudimo sąlygomis. Forumuose ir socialinių tinklų grupėse galėsite skaityti kitų žmonių patarimus bei patirtis bei tokiu būdu net neišėję iš namų galite rasti Jums labiausiai tinkantį draudimo planą.

Žinoma, draudimas internetu bus pasirenkamas kur kas paprasčiau, jeigu žinosite viską, ką reikia žinoti apie auto draudimus. Žemiau – keli paprasti patarimai, kurie padės rasti tinkamiausią auto draudimo įmonę  bei automobilio draudimo paslaugą.

Pirmiausia labai svarbu susirasti tokią įmonę, kurios transporto draudimo pasiūlymas atitiktų Jūsų poreikius. Šiuo metu gana daug įmonių siūlo auto draudimo paslaugas, tad atsakingai susipažinkite su pasiūlymais, palyginkite kainoraščius ir tik tada sudarykite sutartį. Jeigu suteiktos paslaugos Jums tiko – vėliau jas galima prasitęsti ir ilgesniam laikotarpiui.

Taip pat reikia detaliai pasidomėti – kokiais atvejais gaunamos išmokos, kurie atvejai laikomi draudiminiais. Dažniausiai KASKO draudimas apima labai platų draudiminių atvejų spektrą: nuo avarijų iki vandalizmo atvejų. Tuo tarpu privalomasis auto draudimas finansuoja išlaidas, kurios patiriamos tik avarijos atveju ir dengia tik civilinės atsakomybės išlaidas. Štai todėl dažniausiai verta rinktis KASKO draudimą. Paprasčiausiai tai žmonėms suteikia kur kas daugiau apsaugos.

Visada reikia kuo detaliau su konsultantais išsiaiškinti sutarties sąlygas, draudimo galimybes ir pan. Kuo daugiau detalių sužinosite – tuo ramiau jausitės, tad radote geriausiai Jūsų poreikius atitinkantį draudimą. Svarbiausia kuo daugiau klausti, domėtis smulkmenomis, galiausiai, rinktis tik tokias paslaugas, kurios visapusiškai patenkina Jūsų poreikius.

Draudimas internetu yra greičiausias būdas apsidrausti ir tuo pačiu jaustis visiškai ramiu, kad iškilus bet kokioms auto problemoms jos bus greitai, sklandžiai finansuojamos. Svarbiausia –saugumo jausmas, o gera draudimo įmonė gali tai pasiūlyti.

Plačiau apie TPVCA: https://www.ld.lt/privalomasis-draudimas

Plačiau apie KASKO: https://www.ld.lt/kasko-draudimas

Privalomojo automobilio draudimo kainos skaičiuoklė: https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu/automobilio-draudimas-internetu

Autorius: Autorius

1 thoughts on “Patarimai besirengiantiems įsigyti automobilio draudimą

  1. Brangus draudimas, jeigu ne KASKO tai nekas, nes nėra skirtumo koks jūsų draudimas, avarijos atveju sumoka pinigus už automobilio taisymą avarijos kaltininko draudimas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.