VALGOME, REGIMAI LIEKNĖJAME IR VISŲ NUOSTABAI JAUNĖJAME

sulieknetiVINCENTO SAKO DIETA SU „ALVEO“
Pasiruošimas. Nusipirkite svarstykles ir būtinai visu ūgiu nusifotografuokite, – bus ką palyginti, pasidžiaugti pokyčiais ir kitiems parodyti, pasigirti…
Nusiteikite negerti kavos, alaus, vyno, nevartoti cukraus, konditerijos gaminių, saldumynų, šokolado.
Dietos pliusai:
• Dieta nepavojinga, nes jos pagrindą sudaro natūralūs produktai. Dar geriau būtų pirkti ne iš parduotuvių, bet iš žinomų ūkininkų, sutarus maisto produktų paruošimo sąlygas.
• Pradėti galima bet kada, nors ir rytoj.
• Pirmieji kilogramai ištirpsta gana greitai, o tai suteikia papildomos motyvacijos.
• Ne alinanti ir ne agresyvi dieta, tinka ir tiems, kas mėgsta skaniai pavalgyti.
• Maisto kiekis vienam valgymui – ne daugiau 300 g, nėra nustatytos griežtos mitybos valandos, bet pusryčiauti, pietauti ir vakarieniauti reikia. Suprantama, kad dvi valandas prieš miegą geriau nevalgyti.
• Dieta paprasta, jos laikytis galima bet kokiomis sąlygomis: ir namie, ir darbe, ir valgant restoranuose, jei tik jų virėjai moka virti ir garinti maistą.
• Jei dar vieną dieną savaitėje darytumėte iškrovos dieną – geriausiai sekmadienį, rezultatai būtų neįtikėtini.
• O jei dar kasdien pavaikščiotumėte, pabėgiotumėte ar pavažinėtumėte dviračiu bent 5 kilometrus – pradėtumėte net pastebimai jaunėti.
Dietos minusai:
• Organizme gaminasi ketoniniai kūnai, kurie slopina apetitą, tačiau pirmosiomis dienomis gali sukelti bendrą nuovargį. Todėl rekomenduoju rytais pusvalandį prieš maistą gerti po 30 g ALVEO (vaistinių augalų sultis). Po to išgerti stiklinę vandens. Geriausiai gyvojo (šarminio) arba sidabruoto iš Burbuliuko (kas tai yra, – rasite Google www.burbuliukas).
• Organizme pradeda trūkti mikroelementų ir vitaminų. Todėl po pusvalandžio, kai išgersite ALVEO, būtinai išgerkite 15 g MASTERVIT (augalinės kilmės skysti vitaminai) ir 15 g ONYX (augalinės kilmės skysti fiziologiškai aktyvūs mikroelementai).
• Organizmui pradeda trūkti riebalų, todėl kasdien išgerkite po arbatinį šaukštelį arba kapsulę žuvies taukų.
• Dieta gali nepatikti tiems, kas nemoka gaminti maisto namuose.
Pirmas etapas „Ataka“
Galima valgyti virtą arba garintą liesą Lietuvos ūkininkų augintą jautieną, veršieną ir triušieną, virtą arba garintą Lietuvos ūkininkų augintą kalakutieną be odelės ir vištieną be odelės, jokiu būdu nevartokite „Arvi“ kalakutų, paukštynų vištų ir kiaušinių. Draudžiama vartoti vištų sparnelius.
Mėsą kaitaliokite su bet kokia virta ar garinta žuvimi, išskyrus pangasiją, norvegišką lašišą, norvegiškus upėtakius ir kiniškus ungurius. Aš rekomenduoju Merkio šamus ir upėtakius (mob. tel 8676 64499, 8681 63585).
Racioną papildykite liesa kaimiška varške, liesą kaimišku varškės sūriu, liesu rūgpieniu ir kaimiškų kiaušinių baltymais. Susitarkite su turguje turinčiais leidimus parduoti savo pieno produktus ūkininkais, kad Jums specialiai paruoštų liesus pieno produktus. Jokiu būdu negerkite pieno.
Šiuo laikotarpiu vartojami grynieji baltymai, visus šiuos produktus galima tarpusavyje derinti. Reikia kasdien išgerti iki 2 litrų vandens. Normaliai žarnyno veiklai palaikyti patartina įtraukti į kasdieninį racioną avižų ir kviečių sėlenų. Geriausiai į puodelį įberti pakelį (10mg) BioSylimarin (arba kitokius margainio papildus), du šaukštus sėlenų, užpilti liesu kaimišku rūgpieniu, gerai išmaišyti ir išgerti. Įsitikinsite, kad šitokie pusryčiai Jus ir pasotins, ir padarys darbingais bei energingais.
Pirmajame etape galima netekti daugiausia svorio.
Šio etapo trukmė priklauso nuo norimų atsikratyti kilogramų skaičiaus ir antsvorio dydžio: jei antsvoris mažiau nei 10 kg, maitintis pagal šį planą reikia 3 dienas,
nuo 10 iki 20 kg – 3–5 dienas,
nuo 20 iki 30 kg – 5–7 dienas,
nuo 30 ir daugiau kg – 5–10 dienas.
Antras etapas „Kaitaliojimas“
Racione lieka visi pirmajame etape leidžiami maisto produktais su kasdieniu ALVEO, MASTERVIT ir ONYX vartojimu.
Jau galite valgyti sekančias daržoves: agurkus, aguročius (cukinijas), burokėlius, kopūstus, morkas, paprikas, pomidorus, baltuosius ir juoduosius ridikus, ropes, salierus (gumbais ir lapkočiais), sėtinius – juos galima sutarkuoti, pagardinti jūros kopūstais, išspaustais česnakais, smulkiai sukapotais svogūnais arba svogūnlaiškiais, krapais, petražolėmis, bazilikais arba peletrūnais. Galite saujomis valgyti salotlapius ir špinatais, o pavasarį meškinius česnakus. Mitybos planas toks: kaitaliokite „baltymų“ dienas su „baltymų ir daržovių“ dienomis. Dienas galite kaitalioti pasirinktinai – 1/1, 2/2 (jei norite netekti iki 10 kg), 3/3 (10–20 kg), 5/5 (daugiau nei 20 kg).
Trečias etapas „Užtvirtinimas“
Racione lieka visi pirmajame etape leidžiami maisto produktais su kasdieniu ALVEO, MASTERVIT ir ONYX vartojimu.

Šiame etape įtvirtinami gauti rezultatai ir po truputį grįžtama prie įprastos mitybos. Svarbiausia – išlaikyti sumažėjusį svorį. Šio etapo trukmė priklauso nuo prarastų kilogramų skaičiaus.
Kiekvienas ištirpęs kilogramas prilygsta 10 dienų, būtent tiek dienų truks trečiasis etapas. Šiuo laikotarpiu galima valgyti visus pirmojo ir antrojo etapo produktus, o taip pat per dieną leidžiama: 100g vaisių (išskyrus bananus, vyšnias ir vynuoges), o geriausiai vartoti nuluptus obuolius, kriaušes, abrikosus, persikus, nektarinus, apelsinus, greipfrutus, mandarinus.
Per savaitę vieną kartą kaitaliojant galima pasimėgauti 100g virtų bulvių, 100g virtų grikių,100g virtų makaronų, 100g virtų ryžių, 100g virtų pupelių, 100g virtų sorų, 100g virtų žirnių garnyrais prie virtų ar garintų mėsų, paukštienos ir žuvienos.
Kartą per savaitę galite pasilepinti 50 g tikros ruginės duonos (rekomenduoju tik Jūratės Vytėnienės juodą ruginę duoną. Klaipėdoje galite gauti parduotuvėje „Grynas maistas“. Tel. 8652 07482 ) su 40 g lieso fermentinio sūrio, arba 40 g liesos brinzos (fetos).
Ketvirtas etapas „Rezultatų stabilizavimas“
Racione lieka visi trijuose etapuose leidžiami maisto produktais su kasdieniu ALVEO, MASTERVIT ir ONYX vartojimu.
Grįžtama prie įprastos kasdieninės mitybos, tačiau kartą per savaitę maitintis pagal „baltymų dienos“ planą (Pirmas etapas).
Kas rytą būtina suvartoti po 3 šaukštelius sėlenų su liesu rūgpieniu ir kasdien išgerti daug (1,5–2 litrus) sidabruoto vandens. Aš sidabruotą vandenį supilu į ąsotį, kuriame laikau sidabrinę monetą, kelis gintaro ir kelis titnago gabalus, nes jie teigiamai veikia vandenį.
Galiausiai įsitikinsite, kad maisto prekių parduotuvėse yra aibių aibės Jums iš vis nereikalingų maisto produktų.
ALVEO, MASTERVIT ir ONYX įsigijimas
Skambinti mob. tel. +370617 24 338. ALVEO butelis 960 ml trisdešimt dviems dienoms – 126,00 Lt, ONIX butelis 480 ml trisdešimt dviems dienoms – 91,00 Lt, MASTERVIT butelis 480 ml trisdešimt dviems dienoms – 102,00 Lt. Perkant dėžę ALVEO – 578,00 Lt plius butelys ONIX.
Nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas
Vincentas Sakas
Melnragė, 2014.03.05

Autorius: Autorius

1 thoughts on “VALGOME, REGIMAI LIEKNĖJAME IR VISŲ NUOSTABAI JAUNĖJAME

  1. Šlykštu…net dar baisiau… Vincento Sako dieta :D:D:D:D žinojau, kad diedas kvanktelėjęs, bet kad dar ir plagiatorius !!!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.