TROŠKINTI SALIERAI

Salierų gumbus (400 g) nuvalome šepetėliu, nuplauname ir, užpylę verdan­čiu vandeniu, uždengiame puodą ir paverdame, kol gumbai kiek suminkštės. Tada atvėsiname, nulupame, supjaustome maždaug l cm storio griežinėliais ir, apibėrę miltais, pakepame aliejuje (gali būti margarinas) iš abiejų pusių.

Sudeda­me į lėkšte ir užberiame smulkiai supjaustytais žalumynais.
Salierų skilteles prieš kepant galima apvolioti išplaktame kiaušinyje, o po to —
džiūvėsėliuose.

Author: valdymas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.