Tripolio sriuba su rūkytais lašiniais

300 g lašinių, 3 svogūnai, 6 nedideli pomidorai, 6 skiltelės česna­ko, 3 šaukšteliai miltų, 1,5 l mėsos sultinio, 6-9 riekelės baltos duonos, petražolių, druskos, juodųjų pipirų, taukų.

Lašinius, svogūnus, česnakus ir pomidorus smulkiai supjaus­tyti ir apkepinti

su miltais, petražolėmis ir prieskoniais taukuose, įpilti mėsos sultinio, užvirti ir įberti paskrudintų baltos duonos kubelių.

Autorius: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.