BULVĖS SU ČESNAKAIS

Tai ispanų patiekalas. Trims-keturioms porcijoms reikia vieno česnako (maž­daug 15 skiltelių). Jį nulupame ir iš lėto troškiname uždengtame inde su l-2 šaukštais margarino ar sviesto. Kai česnakas nebebus žalias (nereikia, kad pa­gelstų), išmaišome jį su šaukštu miltų ir puse stiklinės pieno. Toliau maišome,

kol užverda, o tada nukaičiame ir ištriname (išplakame mikseriu), kol bus vieno­dos konsistencijos tirštas padažas. Kartu išverdame maždaug 750 g bulvių ir sutriname košę, įmaišydami neataušusį česnako padažą. Jeigu jo bus mažai, galima įpilti truputį pieno.

Author: valdymas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.