Akyti Vienos kukuliai

1 kg bulvių, 1/8 l pieno, 500 g grybų, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, petražolių lapelių, druskos.

Bulves nuskusti, sutarkuoti, išsunkti ir užpilti verdančiu pie­nu. Grybus apvirti,

smulkiai supjaustyti, apkepinti. Į juos sudėti petražoles, druską ir sumaišyti su bulvine mase. Padaryti kukulius ir suleisti į verdantį pasūdytą vandenį. Virti 10 min. Kukulius nusunkti per kiaurasamtį. Valgyti užbarsčius tarkuoto sūrio arba užpylus kepintų rūkytų lašinukų padažo.

Autorius: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.