Į ką atkreipti dėmesį norint dekoruoti savo namus?

Namai yra patogiausia mūsų asmeninė oazė. Todėl nenuostabu, kad norime sukurti aplinką, kuri būtų ne tik praktiška, bet ir patogi, graži ir stilinga. Šiuo atveju labai svarbi namų puošyba, naudojant įvairias detales, mielus akcentus ir madingus aksesuarus. Tačiau namų dekoravimo idėjos aktualios ne tik daugeliui žmonių, bet ir visiems įdomu, kaip tai galima padaryti pigiai. Pateiksime pasiūlymų, kaip be didelių investicijų sukurti gražią aplinką namuose.

 

Girliandų blizgesys ir kitos šviečiančios dekoracijos tikrai suteikia komforto, elegancijos ir prabangos jausmą

Geriausia tai, kad daugelis šių dekoratyvinių detalių iš tikrųjų daug nekainuoja. Pavyzdžiui, girliandos kaina yra palyginti maža, tačiau suteikia daugybę namų dekoravimo sprendimų. Jomis, žinoma, puošiame Kalėdų eglutę ir jos sukuria stebuklingą pasaką ant bet kokio šventinio stalo. Be to, girliandos tinka dekoruoti laiptų turėklus, kambarinius augalus, lentynas, arkas namuose, jie gali sukurti nuostabias apšvietimo tinklo lubas, ir tt. Verta paminėti ir tai, kad girliandos juk gali būti ne tik klasikinės, su baltomis ir geltonomis smulkutėmis lemputėmis – jos gali jaukiai nušvisti pačiomis įvairiausiomis spalvomis ir žavėti įmantriausiomis formomis! Vaikų kambariui tobulai dera žaismingos ir linksmos girliandos, stebinančios angeliukų, vienaragių, meškučių, kiškučių ir kitų gyvūnėlių formomis. Labai stilingai atrodo vintažinės ar medinės girliandos, kurios tikrai derės ne tik šventiniu laikotarpiu Jūsų namuose. O kur dar popierinių girliandų gausa, kurios maloniai stebina įmantriomis formomis bei spalvų palete – tokios papuoš lovos galvūgalį, atviras lentynas, supamųjų krėslų atramas, aukštus pastatomus šviestuvus ir pan. 

 

Žvakės yra jaukumo ir šilumos šaltinis jūsų namuose

Jos leis jums sukurti romantišką ir žavingą aplinką savo erdvėje už labai mažą kainą. Padėkite žvakes valgomajame ant stalo, puoškite jomis židinio kraštą, sekciją, komodą ar kitas vietas. Jos yra vienas iš universaliausių namų dekoravimo elementų. Tačiau idėjos papuošti namus žvakėmis dažnai atsisakoma dėl jų skleidžiamo kvapo. 

Tai nėra visų mėgstamiausia, ir dėl saugumo (dėl pavojaus uždegti žvakes negalima pastatyti į vietą, kurioje yra oro srovės, nes ir arti popieriaus ir tekstilės detalių). Štai kodėl LED žvakės yra novatoriškas ir saugus sprendimas ir puikus žinomų žvakių pakaitalas! LEDai pagaminti iš paprasto vaško, todėl vizualiai sunku juos atskirti nuo paprasto vaško. LED liepsnos šokis taip pat yra tikroviškas. Skirtumas tas, kad šios žvakės neskleidžia nemalonaus kvapo ir yra visiškai saugios! Žinoma, jų kainos taip pat yra labai patrauklios.

 

Namams atgaivinti gali būti tinkamas ir mažas remontas

Mažas remontas, kuris padeda atgaivinti namus niekam nepakenkė. Dėl to imkite šlifuoklius, dažus ir keiskite savo namus. Šveiskite sofas ir joms naudokite padelius, kuriuos rasite čia: https://torx.lt/produktai/lipnus-padeliai/ Nenorimoms skylėms uždengti naudojami mediniai kaiščiai, kurie suteiks namams pilnumo jausmą.

 

Autorius: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.