Kaip naudotis “Speed Queen” savitarnos skalbyklų nuolaidų kortele?

Norint pilnai suprasti “Speed Queen” savitarnos skalbyklų paslaugų kainas, reikia pasižiūrėti ne tik į skelbiamas standartines paslaugų kainas, bet ir susipažinti su “Speed Queen” nuolaidų kortelės suteikiamomis galimybėmis.

Įsigijus mūsų nuolaidų kortelę, galima naudotis „Speed Queen“ savitarnos skalbyklų paslaugomis iki 20% pigiau. Kitaip sakant, jeigu standartinė skalbimo 18 kg skalbimo mašina kaina yra 8.50 EUR (įskaitant skalbimo priemones: skalbiklį, minkštiklį ir dezinfektantą), tai maksimaliai išnaudojus kortelės galimybes galima skalbtis už 6.80 EUR (įskaitant skalbimo priemones: skalbiklį, minkštiklį ir dezinfektantą).

Pasiaiškinsim, kaip tai padaryti. Mūsų nuolaidų kortelė yra Pre-Paid kortelė, t.y. išankstinio mokėjimo kortelė. Kuo daugiau pinigų įdedate į kortelę, tuo didesnę premiją gaunate: jeigu įdedate į kortelę 20 EUR, mes pridedame jums 3 EUR ir bendra suma kortelėje, naudojama paslaugoms apmokėti, yra 23 EUR; jeigu įdedate į kortelę 40 EUR, mes pridedame jums 8 EUR ir bendra suma kortelėje, naudojama paslaugoms apmokėti, yra 48 EUR; jeigu įdedate į kortelę 80 EUR, mes pridedame jums 20 EUR ir bendra suma kortelėje, naudojama paslaugoms apmokėti, yra 100 EUR.

Apmokant paslaugas nuolaidų kortele, paslaugų kaina susideda iš dveijų dalių: iš tos dalies, kurią apmokate jūs, ir tos dalies, kurią apmokame mes iš pridėtų 3 EUR, 8 EUR ar 20 EUR. Kitaip sakant, jeigu jūs įdėjote į kortelę 20 EUR ir gavote 3 EUR dovanų, mokant už paslaugas 4,50 EUR, jūs iš savo 20 EUR mokėsite 3.90 EUR, o 0,9 EUR apmokėsime mes iš pridėtų 3 EUR. Žemiau pateikiame visą mūsų nuolaidų kortelių veikimo schemą:

Kaip paaiškinta pridėtoje schemoje, nuolaidų kortelės įsigyjamos „Speed Queen“ savitarnos skalbyklų mokėjimo aparatuose. „Speed Queen“ skalbyklos yra:

  • Žirmūnuose/Šiaurės Miestelyje (PC „Outlet Park“, Lakūnų g. 24)

  • Centre/Šnipiškėse (PC „CUP“, Upės g. 9)

  • Vikpėdėje (PC „Norfa Bazė“, Savanorių pr. 176)

  • Baltupiuose/Verkiuose (Kalvarijų g. 206)

Daugiau informacijos apie „Speed Queen“ savitarnos skalbyklas rasite www.savitarnosskalbyklos.lt, Facebook‘e https://www.facebook.com/SavitarnosSkalbyklos/ arba tel. +370 672 55215, +370 609 98168

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.