Ką daryti atsiradus erekcijos sutrikimui?

Kiekvienas vyras nori džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais ir pilnaverčiu lytiniu gyvenimu. Tačiau pasitaiko, kad sutrikus erekcijai pašlija ir šeimos santykiai, suprastėja vyro sveikata. Lietuvoje erekcijos sutrikimų gydymas po truputį tampa normaliu procesu, nors ir stengiantis nuslėpti šią problemą nuo aplinkinių.

 

Kodėl sutrinka vyrų erekcija?

 

Erekcijos sutrikimai gali atsirasti dėl įvairių priežasčių. Jei vyras serga cukriniu diabetu, tikėtina, kad organizmui nepavyksta užtikrinti reikiamos kraujotakos į lytinius organus ir todėl sutrinka erekcija. Taip pat gali būti, kad vyras turi bėdų su šlaple ar priešine liauka, kas taipogi turi įtakos erekcijos nepakankamumui. Be abejo neretai pasitaiko ir tiesiog psichologija grįstų problemų, kurios atsiranda dėl neigiamų patirčių pradedant lytinį gyvenimą ar tiesiog stokojant patirties.

 

Visos problemos gali būti vienaip ar kitaip išsprendžiamos priklausomai nuo jų įsisenėjimo ir anksčiau taikytų ar netaikytų gydymo būdų.

 

Kaip išvengti sunkių erekcijos sutrikimų?

 

Lengviausias būdas išvengti erekcijos sutrikimų yra reguliarus profilaktinis tikrinimasis. Vizito pas gydytoją metu, reikėtų atvirai išvardinti slegiančias problemas ir užduoti rūpimus klausimus. Taip būtų galima anksti nustatyti atsiradusias problemas ir nedelsiant imtis gydymo.

 

Visgi daugelis vyrų bijo pripažinti problemą ir gėdijasi tai aptarti su specialistu. Todėl atsiradusi maža problema gali išsirutulioti į šeimos krizę ir lytinio gyvenimo nebuvimą. Dėl atsiradusios problemos, vyrai neretai patiria psichologinį stresą, kuris vis stiprėja su kiekvienu nesėkmingu lytiniu aktu. Tuomet prasideda vengimas ir nenoras suartėti su partnere kas lemia paaštrėjusius santykius šeimoje.  

 

Kur kreiptis atsiradus pirmiems požymiams?

 

Jei pajutote, kad atsiranda erekcijos sutrikimų būtinai kreipkitės į gydytoją specialistą. M. Buragas Homosanus klinikos direktorius ir dermatovenerologas, seksologas padės atsakyti į visus rūpimus klausimus ir paskirs gydymą. Homosanus klinika garantuoja konfidencialumą ir diskretiškumą.

 

Autorius: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.