Patarimai planuojantiems išsinuomoti automobilį: kokių papildomų paslaugų galite tikėtis?

Kartą išgirdau moterį pasakojant, kad ji laukė į svečius atvykstančios draugės su vaikučiu, kuriam keliaujant automobiliu vis dar reikalinga vaikiška kėdutė. Moterys planavo savaitgalį pakeliauti po Lietuvos regioninius parkus. Dėl to jai teko ieškoti iš kur būtų galima pasiskolinti vaikišką kėdutę. Moteris sakė apskambinusi visus pažįstamus kol galiausiai pavyko atrasti vaikišką kėdutę. Kodėl straipsnį apie automobilių nuomos papildomas paslaugas pradedame nuo šios istorijos? Moteris, kuri laukė svečių neturėjo nuosavo automobilio ir nuomojosi jį savaitgaliui vienoje iš automobilių dalinimosi platformų, taip pat jei nebūtų radusi vaikiškos kėdutės, ji būtų ją irgi išsinuomojus. O ar žinojote, kad automobilių nuomos punktai gali pasiūlyti savo klientams ir vaikiškas kėdutes į automobilius?

Kokių gi dar papildomų paslaugų galime tikėtis nuomodamiesi automobilį?

  • Automobilių nuomas paslaugas teikiančios įmonės darbuotojai gali pristatyti / pasiimti automobilį Jums patogioje vietoje.
  • Nuomodamiesi automobilį galite papildomai pasirinkti ir Jums aktualų draudimą dienai ar kelioms dienoms, tokiam laikotarpiui kokiam nuomositės automobilį.
  • Kartu su automobiliu galite išsinuomoti ir tam tikrą papildomą, automobilyje pravarčią įrangą: navigaciją, wifi modemą, kūdikio lopšelį, vaikišką kėdutę ir pan.
  • Sugedus automobiliui ar padangos nuleidimo atveju (jei perkate ilgalaikės nuomos paslaugą) Jums nereikia niekuo rūpintis. Automobilį nuomojanti įmonė / draudimas pasirūpins visais nesklandumais, o Jūs gausite kitą, pakaitinį automobilį.

 

_____

Aktuali trumpalaikė arba ilgalaikė mašinos nuoma su papildomomis paslaugomis? Visą info. apie privalumus ir papildomas paslaugas rasite AutoBanga.lt interneto svetainėje.

 

 

 

Autorius: Autorius

2 thoughts on “Patarimai planuojantiems išsinuomoti automobilį: kokių papildomų paslaugų galite tikėtis?

  1. Prieš planuojant ilgesnes atostogas svetimoje šalyje su visa šeima, būtina gerai suplanuoti busimą biudžetą ir nuspręsti ką pasirinkti: nuosavą, galbūt jau ganėtinai dėvėtą, tačiau tikriausiai širdžiai mielą automobilį, ar nuomotis naują, saugų ir šiuolaikišką automobilį iš automobilių nuomos kompanijos.

  2. Nuomojantis autobilį taip pat svarbu nepamiršti kokiu kuru jis važiuoja, kad pilantis kurą degalinėje nesupainioti kuro žarnų. Ypač tai aktualu užsienyje, kur vietine šalies kalba gali būti sunku suprasti, kuris benzinas, o kuris dyzelinas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.