Perkraustymo paslaugos Vilniuje: patarimai sostinės naujakuriams

Persikraustymas į naują butą ar namą tai tokia gyvenimiška patirtis, kurią tik nedaugelis galėtų apibūdinti kaip smagų etapą. Šiame straipsnyje pateiksime kelis patarimus, kokius parengiamuosius darbus reiktų atlikti prieš persikraustant į naujus namus Vilniuje, Vilniaus rajone ar bet kuriame kitame Lietuvos kampelyje.

Persikraustymas atima tikrai daug Jūsų brangaus laiko, juk reikia tiek daug nuveikti: buto ar namo paieška (remontas / statybos / apdaila), planavimas, paslaugų teikėjų paieškos, pakavimas, persikraustymas, tvarkymasis po kraustynių, išlaidos.

Štai keli darbai, kuriuos atlikę prieš persikraustymą išvengsite problemų ir sutaupysite laiko:

Jei savo naujuose namuose ketinate dažyti, pertapetuoti sienas — darykite tai prieš atsivežant visus savo daiktus ir baldus iš senųjų namų. Juk kur kas lengviau ir greičiau dažyti sienas kai nereikia stumdyti ir saugoti baldų ar kitų daiktų. Dar vienas triukas — lubų apvadai. Jie gali arba paslėpti netobulai lygiai nudažytas ribas tarp sienų ir lubų (jei sienas dažėte patys, o ne patikėjote tai profesionalams), arba tiesiog padėti sutaupyti laiko, nes ties kraštais nereikės stengtis lygiai ir gražiai nudažyti, nes visa tai tiesiog paslėps apvadai.

Nesvarbu ar perkate ar nuomojatės butą, tačiau derėtų pasirūpinti spynos ir raktų pakeitimu. Juk nežinia, kam ir kiek raktų yra išdalinę buvę šeimininkai. Raktus gali turėti kaimynai, giminaičiai, darbininkai, valymo ar kitas paslaugas teikiančios įmonės. Bus kur kas ramiau kraustytis į naujus namus, jei žinosite, kad į juos įeiti galite tik Jūs.

Jei planuojate įsigyti naują didelę sieninę spintą — geriau tai darykite iš kart, dar prieš atsikraustant. Kad parsivežę visus savo daiktus iš kart galėtumėte juos krauti į naują erdvę spintą. Jei kraustotės su senąją nedidele spinta ir galvojate, kad vėliau įsirengsite naują, erdvę, sieninę spintą — ko gero neįvertinate, kad keičiant spintas visus daiktus reikės vėl išimti ir kol naujoji spinta bus sumontuoja tie daiktai tiesiog apkraus Jūsų namus. Reikės ieškoti vietos po lova, ant lovos, o jei rūbų ir daiktų turite tikrai daug, ko gero teks apkrauti ir praėjimus. Kur kas smagiau bus kraustytis jei daiktams vietos galėsite ieškoti naujoje, erdvioje spintoje, kurią naudositės galbūt keliolika ar keliasdešimt metų.

Jei bus reikalingos elektriko paslaugos (elektros išvedžiojimas, rozečių perkėlimas ar kt.) turėkite omenyje, kad paprastai elektrikams mokate už valandas. Jei, elektrikui dirbant Jums teks iš vienos vietos į kitą stumdyti baldus ir daiktus — neišsimokėsite. Kur kas paprasčiau ir Jums ir elektrikui darbuotis dar tuščiame bute.

Daiktų pakavimas. Prieš kraustantis žinoma visus daiktus pakuokite į dėžes, naudokite apsaugines burbulines plėveles ir / arba laikraščius. Rūbus galite dėti į maišus, dar geriau jei naudosite maišus iš kurių galima ištraukti orą — taip sutaupysite vietos perkraustymo transporto priemonėje. Daiktus dėdami į dėžes stenkitės juos surūšiuoti, kad vėliau būtų lengviau viską susirasti ir išpakuoti. Rekomenduojama taip pat ant dėžių užrašyti kas kur yra.

Vietinio perkraustymo paslaugos Vilniuje, Kaune ir tarptautiniai perkraustymai visame pasaulyje — AD REM TRANSPORT MOVERS — kai reikalingi profesionalai. AD REM TRANSPORT MOVERS teikia perkraustymo iš bet kurio Lietuvos miesto į Vilnių arba iš Vilniaus į kitus miestus paslaugas. Įmonės turima technika ir patirtis leidžia sklandžiai perkraustyti ne tik fizinius asmenis, jų baldus, buitinę techniką ar kitus daiktus, bet ir įmones, biurų ar gamybinių patalpų, fabrikų įrangą, laboratorinius prietaisus, seifus, pramonines stakles, parodų eksponatus, muzikos instrumentus ir kt.

Patikimi savo srities profesionalai:

https://www.adrem.lt/lt/paslaugos/transportavimas/perkraustymo-paslaugos/perkraustymo-paslaugos-vilniuje

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.