Soda padeda atsikratyti vėžio

sodaNiekas nepatikėtų, kad toks pigus ir kasdienis dalykas kaip maistinė soda gali būti veiksmingesnis už brangiausius vaistus. Dauguma žino, kad jos tirpalu skalaujant gerklę lengviau išgysime nuo peršalimo, bet yra įsitikinusių, kad valgomoji soda padeda ir atsikratyti vėžio.

Valgomoji soda, arba natrio hidrokarbonatas, yra natūrali medžiaga, kuri nekenkia sveikatai, vaikams ir aplinkai.

Šios medžiagos galima rasti gamtoje – vandenyne, dirvoje, maiste ir gyvuose organizmuose. Valgomoji soda neutralizuoja daugybę junginių, todėl ji itin efektyvi medicinoje.

Natrio hidrokarbonatas medicinoje naudojamas jau ilgai. Jis reikalingas tam, kad chemoterapijos metu sklindanti radiacija nenužudytų žmonių ar nesunaikintų jų inkstų. Žmonės taip pat išgeria daugybę šios medžiagos jonų – jų yra vandenyje.

Padeda gydyti ligas

Vaikų gyvybei pavojinga astma ne visada išgydoma įprastiniais vaistais. Neseniai atlikti tyrimai parodė, kad injekcijos tiesiai į kraują gali itin pagerinti sergančiųjų pH ir pCO2.

Arizonos mokslininkai į valgomąją sodą žiūri kaip į potencialią priemonę gydyti vėžiui. Robertas J.Gilliesas ir jo kolegos bandymais su pelėmis įrodė, kad dėl natrio hidrokarbonato vieta aplink auglį tampa šarmingesnė. Toks gydymo būdas kitus vaistus vėžiui gydyti padaro veiksmingesnius.

Tie patys mokslininkai tik neseniai išsiaiškino, kad valgomoji soda patį auglį padaro labiau šarminį ir užkerta kelią spontaniškai metastazei. Jie įrodė, kad per burną vartojama medžiaga padeda pelėms, sergančioms vėžiu. Vis dėlto, ar įmanoma taikant šį metodą visiškai išgydyti vėžį žmogui – neaišku. Tam reikia daugiau tyrimų.

Žmonės šiais laikais maitinasi nesveikai, todėl jų organizmo pH tampa rūgštinis. Nesubalansuotas pH trukdo ląstelių veiklai. Kuo jis žemesnis – tuo daugiau žalos organizmui.

Ankstesni tyrimai patvirtino, kad pernelyg rūgštingas pH gali sukelti rimtas ligas, pavyzdžiui vėžį, diabetą, osteoporozę bei kraujotakos sutrikimus.

 

Parenta pagal: http://paranormal.lt/news/valgomoji_soda_padeda_ir_atsikratyti_vezio/2015-05-11-191

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.