Tokio skanaus šokoladinio pyrago Jums dar neteko ragauti

sokoladinis  pyragasŠis receptas – tai tikras atradimas saldumynų mėgėjams.

Tam, kad pagaminti šį, pasakiškai skanų šokoladinį pyragą, jums reikės minimalaus kiekio produktų ir tam sugaišite tikrai nedaug laiko. Jį pagaminti nereikia jokių ypatingų sugebėjimų ar pastangų. Iškepęs pyragas yra drėgnas viduje ir padengtas traškia plutele iš išorės. Tai tikras atradimas šokolado mėgėjams.

Sudedamosios dalys (ingredientai):

  • 1,5 stiklinės. kvietinių miltų,

  • 4 šaukštai kokybiškų kakavos miltelių,

  • 1 arbatinis šaukštelis maistinės sodos,

  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių,

  • 1/4 stiklinės augalinio aliejaus,

  • 200 gramų cukraus,

  • 0,5 pakelio vanilinio cukraus,

  • 1 žiupsnelis druskos,

  • 0,5 arbatinio šaukštelio tirpios kavos,

  • maždaug 1 stiklinė vandens (red. pastaba: vandens reikės tiek, kad tešla būtų pakankamai skysta – kad ją galima būtų supilti į skardą, o ne sudėti šaukštu).

Gaminimo būdas:

1. Dubenėlyje sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, druską, maistinę sodą, kakavą. Kitame inde sumaišykite augalinį aliejų su cukrumi, tada įberkite tirpios kavos, citrinų sulčių ir vandens. Išplakite mikseriu kol cukrus visiškai ištirps. Supilkite sausų produktų mišinį į skystąją pyrago dalį ir kruopščiai sumaišykite mikseriu ar šluotele.

2. Kakavą jūs galite pakeisti plytele juodojo šokolado. Tuo atveju šokoladą reikia ištirpinti ir supilti į tešlą jos ruošimo pabaigoje.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 180°. Kepimo skardą sutepkite sviestu ir šiek tiek, labai lengvai, užberkite miltų. Paruoštą tešlą pilkite į paruoštą skardą iš pašaukite į orkaitę 40 – 45 minutėms.

4. Iškepusį pyragą prieš valgant atvėsinkite.

Skanaus apetito!

Šį pyragą galima pertepti mėgstamu kremu, pabarstyti cukraus pudra ar tarkuotu šokoladu.

Rekomenduojame šį pyragą patiekti su nesaldžia arbata.

Jei Jums patiko šis pyrago receptas – pasidalinkite juo su draugais!

Jūs galite paspausti mygtuką „Patinka“.

Receptas parengtas pagal http://takprosto.cc/vlazhniy-shokoladniy-pirog/

Tekstą vertė Jurgita Braškutė

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.