Kaip numesti svorio ir pradėti sveikai gyventi

dietaValgykite reguliariai ir vienodu laiku. Pasistenkite valgyti patiekalus ir užkandžius kasdien tuo pat metu ir nedarykite didelių pertraukų tarp valgių. Nevalgant daugiau nei 4 valandas, padidėja jūsų apetitas ir tai prastina dietos kokybę. Esame linkę valgyti daug riebalų, cukraus ir gerti alkoholio. Visada iš anksto susiplanuokite savo valgymo laiką  ir susidarykite suderintų maisto produktų sąrašą prieš eidami į parduotuvę. Kavinėse ir restoranuose stenkitės užsisakinėti daugiau salotų, daržovių, žuvies ir paukštienos ir mažiau raudonos mėsos, gruzdintų produktų.

 
Būkite aktyvūs. Norėdami pagreitinti savo medžiagų apykaitą ir suformuoti raumenis, mankštinkitės kasdien: vaikščiokite, važinėkite dviračiu, užsiimkite joga, plaukiokite, treniruokitės sporto salėje, šokite, žaiskite tenisą, pramogaukite su vaikais, darykite tai, ką mėgstate. Nepamirškite, kad kasdieninės mankštos, tokios kaip lipimas laiptais vietoje kilimo liftu, vaikščiojimas aplink savo darbo vietą, ėjimas į parduotuves ir pirkinių nešimas namo vietoje važiavimo automobiliu ir sustojimo prie pat parduotuvės įėjimo, automobilio plovimas vietoj naudojimosi serviso paslaugomis.
 
Mažinkite stresą ir miegokite pakankamai (7 val per naktį). Nusiminę ir paniurę žmonės labiau linkę persivalgyti, o miego trūkumas gali sutrikdyti alkio ir apetito pojūčius. Maža to, nuovargis, kurį jūs jaučiate kitą dieną, gali sumažinti jūsų ūpą mankštintis.

 

Author: Autorius

1 thought on “Kaip numesti svorio ir pradėti sveikai gyventi

  1. Pradžia Verslo + sveikatos svorio netekimas http://healthweightloss.sbcmoviecc.com/ Pagaminta su geriausiais svorio valdymo sudedamųjų dalių, mes galime rasti! Kartu su pirmą ir vienintelį sveikatai numesti svorio ir uždirbti.http://healthweightloss.thenewyearschallenge.com/ Kiekvienais metais milijonai žmonių visame pasaulyje dalis pačios Naujųjų metų rezoliucija, ir daug, tai buvo tas pats, jie turėjo pernai ir prieš metus, numesti svorio!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.