Pirmas būdas. Mėsos faršas paruošiamas kaip kotletams, tik nededama džiūvėsių. Pritarkuojame stambia tarka žalių bulvių, papjaustome svogūnų. Dedame į kepimo indą sluoksniais bulvių, faršo, svogūnų, vėl bulvių. Ant viršaus užpilame majonezo. Pridedame įvairių žalių prieskonių. Kepame orkaitėje vieną valandą. Sluoksnių storį dedame pagal skonį.
Antras būdas. Taip pat paruoštą mėsos faršą dedame į kepimo indą, ant jo sluoksnį svogūnų, o viršų apdėliojame lydyto („dešrinio”) sūrio ritinėliais. Kepame orkaitėje vieną valandą.
Padažas kepsniui gali būti įvairus — pagal skonį spirginti lašiniais su svogūnais, ištirpintas sviestas su grietine, pornidorų padažas. Skanu su įvairiomis žaliomis daržovėmis.