600 g mėsos, 4 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, 4 šaukštai grietinės, 600 g kvietinių miltų, 3 kiaušiniai, 200 g vandens, 2 šaukšteliai druskos, 1 arbatinis šaukštelis cukraus, miltų, pipirų.
Mažai pasūdytą mėsą apvirti. Supjaustyti šiaudeliais, apkepinti su svogūnais,
pridėti grietinės, truputį sultinio ir apibarstyti pipirais. Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir cukraus užminkyti kietą tešlą ir leisti pastovėti. Plonai iškočioti, apdžiovinti ore ir supjaustyti. Lakštinius virti pasūdytame vandenyje. Nukošti per kiaurasamtį ir patiekti, ant viršaus uždėjus sviesto. Kartu galima patiekti virtų bulvių su sviestu ar pupelių.