Raganos kepsnys

Pirmas būdas. Mėsos faršas paruošiamas kaip kotletams, tik nededama džiūvėsių. Pritarkuojame stambia tarka žalių bul­vių, papjaustome svogūnų. Dedame į kepimo indą sluoksniais bulvių, faršo, svogūnų, vėl bulvių. Ant viršaus užpilame majo­nezo. Pridedame įvairių žalių prieskonių. Kepame orkaitėje vie­ną valandą. Sluoksnių storį dedame pagal skonį.

Antras būdas. Taip pat paruoštą mėsos faršą dedame į kepi­mo indą, ant jo sluoksnį svogūnų, o viršų apdėliojame lydyto („dešrinio“) sūrio ritinėliais. Kepame orkaitėje vieną valandą.

Padažas kepsniui gali būti įvairus — pagal skonį spirginti lašiniais su svogūnais, ištirpintas sviestas su grietine, pornidorų padažas. Skanu su įvairiomis žaliomis daržovėmis.

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.