Kaip išsirinkti kokybiškus ir gražius sportinius batelius?

Pavasarį ir vasarą sportiniai bateliai – nepamainomas pasirinkimas, nes šiuolaikiški batai ne tik išvaizdūs, bet ir patogūs. Žinoma, sportinių batų yra tiek daug, kad kartais sunku rasti tinkamą. Šiuo tikslu parengėme šį vadovą, kuris padės susiaurinti paiešką ir užtikrinti, kad rasti batai ne tik jus tenkins, bet ir tarnaus ilgus metus.

Spalvų gama

 

Renkantis batus reikėtų kuo labiau atkreipti dėmesį į spalvas, nes dažniausiai visuose mūsų stiliuose jie skiriasi. Pavasarį daugelis dažniausiai renkasi ryškiaspalvius batus, o spalvos irgi gražios. Pavyzdžiui, ryškiai raudona arba gėlės gali būti pagrindinis jūsų stiliaus akcentas. Žinoma, tokiu atveju geriau nesirinkti labai ryškių drabužių, nes kai dekoro elementų per daug-tai irgi negerai, nes toks derinys dažniausiai neatrodo skaniai. Bet kokiu atveju pavasarį rekomenduojame rinktis ryškiaspalvius batus. Jei galite turėti kelias poras, tuo geriau. Tokiu atveju tenka pirkti ne tik ryškiaspalvius, bet ir tamsesnės spalvos batus. Po ranka bus to meto nuotaika.

Moteriški ir vyriški sportiniai bateliai turėtų būti jums tinkamiausio dydžio, nes tik tada atrodysite puikiai

 

Renkantis žieminius batus dažniausiai renkatės vienu dydžiu didesnius, nes dėvite storesnes kojines. Tuo pačiu metu sportbačiai turėtų būti tokio dydžio, kokį dėvite. Perkant internetu būtinai žiūrėkite ne tik į šriftus, bet ir į konkrečius skaičius bei centimetrus, nes tai tikrai leis įsigyti tinkamus batus, kedai moterims pigiau.

 

Sportiniai bateliai paprastai turi aukštesnį kulną, nes tai suteikia lankstumo mankštai. Ar kulnas turi būti aukštas? Nebūtinai, bet dažniausiai tokie batai atrodo geriau ir jais patogiau nueiti ilgus atstumus. Perkant internetu dažnai yra nurodytas aukštis, kedai vyrams iš www.batuskveras.lt. Taip galėsite lengviau įvertinti, ar batas tinka ir patinka. Gana priimta galvoti, kad laisvalaikio batai turi būti su raišteliais, kadangi tai yra patogesnis pasirinkimas. ]Tiesa, raišteliai, šiuo atveju, patogesnis pasirinkimas. Dažniausiai avalynė su užtrauktuku pasirenkama tik todėl, kad tokiu atveju jis suteikia batų stiliui daugiau unikalumo, padeda džiaugtis stilingais batais. Žinoma, jie gali būti paprasčiausiai užsimaunami.

Avalynės kompozicija – ar ji svarbi?

 

Keletas niuansų yra avalynės kompozicijoje. Dauguma laisvalaikio batų yra pasiūti iš vienos medžiagos – konkretaus avalynės audinio. Žinoma, galima rasti ir odinių bei zomšinių, tačiau tokie batai geriausiai tiks žiemai ar rudeniui. Pavasarį labiausiai rekomenduojama rinktis batus iš lengvų audinių, leidžiančių kojoms kvėpuoti. Tokiu atveju ne tik jausitės gerai, bet ir galėsite džiaugtis lengvais batais.

 

Kai kuriems žmonėms labai svarbu, kad avalynė, kurią nešiojame kasdien, turėtų prekės ženklą, tačiau norime pabrėžti, kad tokie batai nereiškia, kad jie yra kokybiškesni. Geriausia daugiau dėmesio skirti medžiagoms, siuvimo technikai, nes tai yra faktorius, lemiantis avalynės kokybę. Prekės ženklas yra tik dalis reklamos, todėl jums nereikia mokėti daugiau, kad konkretus gamintojas iš to pasipelnytų.

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.