Kokį laminatą rinktis šildomoms grindims?

Nuosavi namai – tai vieta, kurioje norisi jaustis jaukiai ir komfortabiliai, todėl juos įsirenginėjant ar atnaujinant būtina gerai apgalvoti kiekvieną smulkmeną, net mažiausią detalę, tokią kaip šildomos grindys. Grindų dangų yra pačių įvairiausių rūšių, todėl ją renkantis būtina žinoti ko norite, ką planuojate turėti savo naujame būste, kokius patogumus įsirengti.

Grindų dangos

Grindų dangų pasirinkimas išties platus. Yra galimybė rinktis skirtingas plyteles, pačius įdomiausius laminatus ar net medines grindis. Kuris variantas jums aktualiausias, reikia nuspręsti iš anksto. Vienas iš dažnesnių pasirinkimų, kurio kaina prieinama daugeliui – laminatas.

Ekologiškas laminatas

Laminatas yra tinkamas net ir tada, kai planuojama, jog grindys bus šiltos. Žinoma, reikia rinktis atidžiai. Tikriausiai vienas geriausių variantų yra ekologiškas laminatas, kuris yra pagamintas iš aukštos kokybės žaliavų, todėl jis ne tik dailiai atrodo dizaino prasme, bet ir yra itin praktiškas. Ekologiškas laminatas tinkamas šildomoms grindims visuose namų patalpose. Šį laminatą galima kloti ne tik miegamuosiuose, bet ir virtuvėje bei vonioje, kadangi jis atsparus vandeniui.

Ekologišką laminatą patariama kloti vaikų kambaryje ir miegamajame, kur yra ilsimasi, miegama, nes jis nekaupia dulkių, o susirinkusius nešvarumus galima labai greitai ir lengvai nuvalyti tiesiog su šluoste. Kadangi ant šios dangos nesikaupia dulkės, tai jis tinkamas ir alergiškiems žmonėms.

Klasikinis laminatas

Kitas variantas yra klasikinis laminatas, kuris taip pat tinkamas šildomoms grindims. Jis, kaip ir ekologiškas laminatas, atsparus drėgmei, tinkamas bet kokioje patalpoje. Visgi, jis nėra toks ekologiškas kaip ekologiškas laminatas, tačiau tai irgi geras pasirinkimas. Renkantis klasikinį laminatą reikia atsižvelgti į tokius dalykus, kaip laminato atsparumo klasė. Tam tikra klasė rodo, kurioje patalpoje geriausia kloti klasikinį laminatą. Priklausomai nuo klasės, kaina taip pat gali kisti.

Jei reikia laminato namams – kreipkitės į specialistus

Jeigu reikia laminato naujai įsirenginėjant ar renovuojant namus, tai visada galite kreiptis į naturfloor.lt specialistus, kurie pakonsultuos ir parekomenduos jums optimaliausią variantą. Naturfloor.lt – internetinė parduotuvė, prekiaujanti ekologiška laminuota grindų danga, todėl joje dirbantys žmonės tikrai žinos ko reikia jūsų namams.

Autorius: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.