MOLIŪGO MIŠRAINĖS

150 g moliūgo, l didelis obuolys (150 g), du nedideli pomidorai, šaukštelis supjaustytų petražolių lapų.

Moliūgą sutarkuojame burokine tarka, obuolius ir pomidorus nuplauname ir su­pjaustome. Viską išmaišome su grietine ir aliejumi, užberiame petražolių.

250 g moliūgo, 200 g obuolių, skiltelė česnako, 2 šaukštai smulkiai supjaus­tytų krapų, aliejaus.

Gabalėliais supjaustytą moliūgo minkštimą sumetame į verdantį vandenį, į ku­ri įpilta koks šaukštas aliejaus. Kelis kartus leidžiame užvirti ir išimame. Obuolius nuplauname, supjaustome skiltelėmis ir trumpai patroškiname įpylę vandens, kuria­me apvirėme moliūgus. Kai suminkštės, sudedame moliūgus, išmaišome, nukeliame nuo ugnies, pridedame susmulkinto česnako, krapų.

Autorius:Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.