Apelsinų sulčių, mėtų ir medaus kokteilis

apelsinu_metu_medaus1 stiklinė šviežiai išspaustų apelsinų sulčių, 1 stiklinė vandens, 2 arbatiniai šaukšteliai medaus, 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių, 2 arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo, kelių šviežių ar džiovintų mėtų lapelių (jų kiekis priklauso nuo to, kiek kokteilyje norite jausti mėtų skonį), žiupsnelis cinamono.
Užplikykite mėtų lapelius pakankamu kiekiu verdančio vandens ir leiskite arbatai pritraukti.  Atvėsusią arbatą perkoškite ir supilkite į ją ką tik išspaustas apelsinų sultis. Sudėkite medų, supilkite citrinos sultis ir klevų sirupą. Mišinį suplakite elektriniu trintuvu, apibarstykite cinamonu ir jau galima gerti.

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.