Įdarytos paprikos

Jos panašios j balandėlius. Paprikas farširavimui (ir kitiems tikslams) paruošiame taip. Nuplauname ir sudedame ant švaraus audinio, kad nutekėtų van­duo. Tada aštriu peiliu apipjauname aplink kotelį taip, kad galėtume išimti vidi­nes pertvaras su sėklomis. Jas reikia pašalinti visas, kad patiekalas nebūtų kartus.

Tada paprikas vėl nuplauname ir pridedame, ko pageidaujame. Jeigu labiau norime mė­sos, čia tiks ir mėsa su ryžiais, bet gali būti ir vegetariškas patiekalas su vienų ryžių, arba ryžių-grybų, ryžių ir smulkintų daržovių įdaru.
Jeigu norime, kad paprikos būtų be plėvelės, prieš įdarydami jas nu­
plikome, apipilame šaltu vandeniu ir nulupame odelę.

Author: Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.