Andrės spurgytės

945226_577788145575295_872938078_n450 g saldaus pieno varškės,
200 g aukščiausios rūšies miltų,
150 g cukraus,
2 kiaušiniai
šaukštelio kepimo miltelių,
lašelis vanilės ekstrakto,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis ciberžolės,
cukraus pudros ir augalinio aliejaus spurgų gruzdinimui.

Iš paminėtų produktų padarome tešlą, šlapiomis rankomis formuojame supurgyčių žiedus ir panardiname juos skrudinimui į gerai įkaitintą aliejų. Skrudiname kol spurgytės gražiai pagelsta.

Skanaus!!!!

Autorius:Autorius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.