750 g šaltos kiaulienos, veršienos ar neriebios jautienos, 3-4 sūdy­tos morkos, 3-4 rauginti agurkai, 1 galva žiedinio kopūsto, išvirto sultinyje ir užpilto karštu aliejumi, 6 šaukštai bulvių salotų, 6 šaukštai majonezo, pagal skonį marinuotų grybų, citrinų sulčių, juodųjų pipirų ir garstyčių.

Į didelės lėkštės vidurį įdėti l šaukštą majonezo, ant viršaus sudėti virto žiedinio kopūsto gūžes. Mėsą supjaustyti griežinėliais, sudėti aplink kopūstą ir papuošti supjaustytais morkų bei agurkų skrituliukais, bulvių salotomis. Likusį majonezą pagal skonį sumai­šyti su citrinų sultimis, pipirais, garstyčiomis, pridėti mažais kube­liais supjaustytus agurkus ir grybus. Padažas patiekiamas atskirai.

Leave a Reply

loading...
Archyvai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas